• 1398/11/03 - 16:02
  • /ZoHj

بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان

معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طی بازدیدی از مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان در روز چهارشنبه دوم بهمن ماه 98 ، روند ارائه خدمات درمانی در این مرکز را مورد بررسی قرار دادند...

معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طی بازدیدی از مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان در روز چهارشنبه دوم بهمن ماه 98 ، روند ارائه خدمات درمانی در این مرکز را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت به همراه دکتر مروجی رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین از بخش های مختلف این مرکز از جمله اورژانس، NICUو ICUاین مرکز آموزشی درمانی بازدید کردند.

وی، ضمن عیادت و دلجویی از بیماران، طی نشستی با مسئولان به منظور رفع مسایل و مشکلات پیش رو که در دفتر ریاست این مرکز تشکیل شد، راهکارهایی را ارایه کرد و خواستار مرتفع نمودن مشکلات شد.

• کد خبر : 119153