• 1400/02/01 - 13:23
  • /ZSpP

بازدید معاون پرستاری و ناظر عالی وزارت بهداشت از پایگاه های واکسیناسیون کووید-19 کاشان

معاون پرستاری وزارت بهداشت و ناظرعالی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به منظور نظارت بر فرآیند واکسیناسیون گروه‌های هدف منطبق بر سند ملی واکسیناسیون کووید -19 از دانشگاه بازدید کرد...

به گزارش وب دا، دکتر مریم حضرتی، با حضور در جلسه کمیته اجرایی واکسیناسیون کووید، فرآیند انجام واکسیناسیون را مورد بررسی قرار داد و توصیه های لازم به منظور انجام هر چه بهتر این برنامه  را ارائه نمود.

در این جلسه اعضای کمیته، پیشنهادات خود را در جهت ارتقای این فرایند مطرح و مورد بحث و بررسی قرار دادند.

وی،  از پایگاه‌های متینی و فاطمیه زیدی  این دانشگاه بازدید و از برنامه ریزی های انجام شده به منظور واکسیناسیون قدردانی کردند.

دکتر حضرتی در ادامه، به همراه معاون بهداشتی دانشگاه از بخش های بستری کرونا مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی بازید و ضمن قدردانی از زحمات پرستاران و کادر بهداشت و درمان،  فرآیند خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کووید_19 را بررسی کرد.

• کد خبر : 120605