• 1400/09/27 - 14:35
  • /ZEyP

بازدید کارشناسان معاونت بهداشت از بیمارستان زنان و زایمان شبیه خوانی کاشان

کارشناسان برنامه کودکان و شیر مادر معاونت بهداشت دانشگاه و مرکز بهداشت شهرستان کاشان در راستای بررسی نحوه اجرای سیاست های ده گانه بیمارستان دوستدار کودک از بیمارستان شبیه خوانی کاشان بازدید کردند...

این بازدید به منظور ارزیابی بیمارستان با هدف بررسی وضعیت برنامه ترویج تغذیه با شیرمادر و اجرای سیاست های ده گانه بیمارستانهای دوستدار کودک، انجام شد.

در این بازدید از بخش زایمان و پس از زایمان بیمارستان شبیه خوانی بازدید و ضمن مصاحبه با کارکنان و مادران بستری در بخش بر اهمیت تماس پوست با پوست و آموزش شیردهی تاکید شد.