• 1399/11/06 - 12:59
  • /Z1mP

بازگشایی اماکن ورزشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

سرپرست اداره تربیت بدنی دانشگاه، از بازگشایی اماکن ورزشی دانشگاه خبر داد...

سرپرست اداره تربیت بدنی دانشگاه، از بازگشایی اماکن ورزشی دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، عباسعلی مرشدی، با تاکید بر رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی در جهت پیشگیری از انتقال بیماری کرونا، گفت: فعالیت های ورزشی کارکنان دانشگاه به تعداد محدود برگزار می شود.

وی افزود: این اداره اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی در رشته های والیبال، فوتسال، تیراندازی با کمان، سوارکاری، ایروبیک و بدنسازی ویژه اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه نموده است.

مرشدی ادامه داد: کلیه کارکنان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام خانم آریایی کارشناس ورزش کارکنان دانشگاه با شماره ۵۵۵۴۰۳۶۶تماس گرفته و در رشته های مذکور ثبت نام نمایند.

وی در پایان اظهار امیدوری کرد: این اداره با ریشه کنی ویروس منحوس کووید ۱۹ و بازگشت شرایط عادی به کشور در زمینه ورزش کارکنان فعالیت های ورزشی را با شکوه و محتوای بیشتری اجرا کند.

• کد خبر : 120385