• 1399/03/27 - 13:25
  • /Zj7j

برای کووید 19 اقدام کنید

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، "برای کووید 19 اقدام کنید"شعار هفته جهانی سلامت مردان نامگذاری شد...

به گزارش وب دا، دکتر اعظم باقری، با اشاره به نامگذاری هفته بین المللی سلامت مردان از 15 تا 21 ژوئن افزود: در سال جاری با توجه به شیوع کووید 19 در دنیا و شدت ابتلا و مرگ و میر بیشتر مردان نسبت به زنان سبب شده است که این موضوع در صدر مسایل مطرح شده در هفته فوق قرار گیرد.

وی تصریح کرد: اگرچه همه افراد جامعه از کوچک تا بزرگ در معرض خطر کرونا ویروس هستند، اما سن و جنس به عنوان دو فاکتور مهم در ابتلا یا شدت علایم تاثیر گذارند.

دکتر باقری افزود: تاکنون موارد آلودگی و شدت ابتلا و مرگ و میر در مردان بیشتر از زنان بوده و این افراد نیازمند مراقبت و توجه بیشتر هستند.

وی، ویژگی های بیولوژی، پروفایل اجتماعی و مسئولیت شغلی، مسئولیت خانوادگی برای خرید اقلام مورد نیاز خانواده، مسائل فرهنگی، بیماری های مزمن، مصرف دخانیات و رفتارهای ناسالم در مردان را مهمترین عوامل در ابتلا و شدت بیشتر عوارض کووید 19 در مردان برشمرد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل مسئولیت سلامت خانواده را بر عهده مردان دانست و اظهار داشت: کلیه مردان جامعه را به مشارکت فعالانه و مسئولانه در تامین و ارتقای سلامت خود، خانواده و جامعه دعوت می کنم.

• کد خبر : 119605