• 1398/04/15 - 08:51
  • /ZQUj

برپایی ایستگاه کنترل فشار خون در بازار کاشان

در راستای اجرای بسیج ملی فشار خون، ایستگاه کنترل فشار خون به همت کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه در بازار کاشان برپا شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل،در این ایستگاه کنترل فشار خون کسبه بازار کاشان انجام و ثبت شد.

این گزارش حاکیست: فشار خون تعدادی از کسبه، بازاریان و سایر مردم توسط تیم اعزامی با همکاری معاونت بهداشتی مورد سنجش قرار گرفت.

بسیج ملی کنترل فشار خون جهت کلیه افراد ۳۰ سال و بالاتر از  ۲۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۱۵تیر ماه ۱۳۹۸ ادامه دارد و متقاضیان می توانند با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت یا مراجعه به سامانه Salamat .gov.ir نسبت به کنترل فشار خون خود اقدام کنند.