• 1396/05/04 - 14:04
  • /Zgoj

برگزاری اولین جلسه شورای اخلاق دانشگاه در سال 96

اولین جلسه شورای اخلاق دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و کلیه اعضاء روز چهارشنبه مورخ 4 مرداد ماه در سالن شهدای ستاد دانشگاه برگزار شد...

به گزارش وب دا، دکتر کوچکی رئیس دانشگاه در این نشست، توصیه هایی را در خصوص چگونگی تشکیل جلسات گروه اخلاق پزشکی و همچنین موارد مربوط به تشکیل کارگاه هایی برای دستیاران پزشکی جدیدالورد عنوان کرد.

در این جلسه ضمن مطرح کردن گزارشی از فعالیت های انجام شده، در رابطه با بسته اخلاق و طرح تحول در آموزش و ... بحث و بررسی گردید.

این گزارش حاکیست: همچنین در این نشست مروری بر چگونگی اجرای مصوبات جلسات قبل و کارگاه های اخلاق پزشکی در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه صورت پذیرفت.