• 1399/09/03 - 12:18
  • /Zugj

برگزاری جلسه "بررسی اولویت های توسعه رشته ها ی دانشگاهی تا سال 1408"

جلسه "بررسی اولویت های توسعه رشته‌های دانشگاهی تا سال 1408" با حضور معاون آموزشی، دبیر شورای سیاستگذاری طرح تحول و اعضاء در روز یکشنبه مورخ 2/9/99 در سالن دکتر والی این معاونت برگزار شد...

به گزارش وب دا، دکترعباس تقوی در این نشست، برکیفیت وجود رشته های تایید شده هر چند محدود تاکید کرد.

دکتر فخرالسادات میرحسینی نیز، در خصوص جداول استخراج شده از پاسخ های دریافتی از دانشکده ها در خصوص رشته های درخواستی تا سال 1408 از منظر هم راستا بودن با اولویت های ملی و Hایندکس توضیحاتی را ارائه کرد.

لازم به ذکر است: در ادامه این نشست رشته های تایید شده توسط اعضاء نمره گذاری و اولویت ها استخراج شد.

• کد خبر : 120128