• 1399/06/31 - 11:41
  • /Zhcj

برگزاری جلسه مشترک معاون توسعه با معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه برای تجهیز خوابگاه های دانشجویی

جلسه مشترک معاون توسعه مدیریت و منابع با معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه برای تجهیز خوابگاه های دانشجویی برگزار شد...

به گزارش وب دا، با عنایت به سفر اخیر معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت متبوع به دانشگاه و تاکید ایشان برای تجهیز خوابگاه های دانشجویی، این جلسه برگزار و پس از ارائه لیست تجهیزات و لوازم مورد نیاز خوابگاه ها توسط معاونت دانشجویی، دستورات لازم برای تامین اعتبار و خرید فوری تجهیزات صادر شد.

لازم به ذکر است: همچنین در این جلسه در خصوص اینترنت خوابگاه دانشجویی محتشم کاشانی، مقرر شد معاونت دانشجویی و فرهنگی با همکاری مرکز آمار و فن‌آوری اطلاعات دانشگاه کارشناسی مربوط به زیرساخت های لازم را انجام و برآورد هزینه را در اسرع وقت برای تأمین اعتبار به معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اعلام نمایند.

• کد خبر : 119888