• 1397/08/09 - 12:19
  • /ZeBj

برگزاری دومین جلسه کارگروه بهداشت و درمان ویژه بزرگداشت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی

دومین جلسه کارگروه بهداشت و درمان ویژه بزرگداشت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل،دکتر حسین نیک زاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این نشست، با توجه به حساسیت موضوع، خواستار فعالیت حداکثری اعضای کارگروه در برگزاری باشکوه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی شد.

دکتر مسعود دهقانی نماینده تام الاختیار رییس دانشگاه نیز در این نشست، دستورالعمل ارسالی از شورای هماهنگی سازمان تبلیغات کشور را ارائه داد.

مصظفی جوادی مقدم سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل، نیز در این جلسه گزارشی از جلسات ستاد شهرستان و جلسه قبلی کارگروه را بیان کرد.

لازم به ذکر است در پایان نشست هر یک از اعضاء نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در این راستا بیان کردند.