• 1397/08/01 - 13:26
  • /ZRAj

برگزاری نشست مشترک مسئولین حوزه آموزشی و توسعه و مدیریت منابع دانشگاه

نشست مشترک معاونین و مدیران حوزه آموزشی و توسعه و مدیریت منابع دانشگاه در راستای هم اندیشی در خصوص مسائل فیمابین مورخ 30/7/97 در معاونت آموزشی برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر عباس تقوی معاون آموزشی دانشگاه در این جلسه، ضمن خیر مقدم به مدعوین در خصوص مسائل مشترک بین دو حوزه سخنانی را ایراد کرد.

دکتر حسین نیک زاد معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه نیز در این نشست،  بر تعامل و همکاری این معاونت در رفع مسائل حوزه آموزشی به عنوان یکی از حوزه های مهم تاکید کرد.

لازم به ذکر است: در ادامه نشست ضمن بحث و تبادل نظر، مواردی مورد جمع بندی و تصویب قرار گرفت.