• 1398/02/08 - 09:15
  • /ZoSj

برگزاری پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری در کاشان

پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری کشور در تاریخ 21تیرماه در کاشان برگزار می شود...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، محمد خبازی نیاسر رئیس هیات اجرایی برگزاری انتخابات نظام پرستاری گفت: این انتخابات همزمان با سراسر کشور در روز 21 تیرماه در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل برگزار خواهد شد.

وی افزود: متقاضیان نامزدی هیات رئیسه نظام پرستاری می توانند تا 24 اردیبهشت ماه جهت ثبت نام به ستاد مرکزی دانشگاه، دبیرخانه اجرایی مراجعه و ثبت نام کنند.

محمد خبازی ادامه داد: شرکت در انتخابات تنها با ارائه کارت نظام پرستاری امکان پذیر خواهد بود وثبت نام کلیه نامزدها منوط به دارا بودن کارت عضویت معتبر سازمان نظام پرستاری با اعتبار سه ساله خواهد بود.

یادآور می شود مدارک مورد نیاز داوطلبان نامزدی هیات مدیره سازمان نظام پرستاری به شرح ذیل می باشد:

دو نسخه کپی شناسنامه از تمامی صفحات، شش قطعه عکس سه در چهار، کپی کارت عضویت (با اعتبار سه ساله)، گواهی سه سال سابقه سکونت یا اشتغال در حوزه انتخابیه با تایید سازمان نظام پرستاری