• 1396/08/02 - 13:20
  • /ZLrj

برگزاری پیاده روی بانوان به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایرانی

مراسم پیاده روی ویژه بانوان شاغل در دانشگاه صبح روز سه شنبه 2/8/96 در دانشکده پزشکی برگزار شد...

به گزارش وب دا، دکتر طاهره مازوچی مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه  با اعلام این خبر گفت: این مراسم به همت امور بانوان با همکاری اداره رفاه کارکنان و امور فرهنگی دانشگاه بمناسبت هفته " ملی سلامت بانوان ایرانی " برگزار شد.

دکتر مازوچی افزود: این برنامه از ساعت 7 و نیم صبح با حضور بانوان واحدهای محتلف دانشگاه از محل درب ورودی دانشگاه آغاز و با نرمش صبحگاهی همراه بود.

مشاور امور بانوان  رئیس دانشگاه، ضمن تشکر از حضور بانوان در این مراسم با توجه به شعار این هفته " ورزش،  نسخه رایگان سلامت " اظهار امیدواری کرد: این برنامه ها تداوم داشته  باشد .

مراسم پذیرایی و اهدای جوایز با حضور رئیس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، معاون  دانشجویی فرهنگی، مسئول روابط عمومی، معاون دفتر نهاد رهبری، مسئول اداره رفاه کارکنان و جمعی از مدیران و مسئولین دانشگاه برگزار شد.