• 1400/09/06 - 11:30
  • /Z23P

برگزاری یازدهمین دوره انتخابات شورای مرکزی و هیات نظارت تشکل جامعه اسلامی دانشجویان در دانشگاه

یازدهمین دوره انتخابات شورای مرکزی و هیات نظارت تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه روز دوشنبه مورخ یکم آذر ماه جاری به صورت مجازی از طریق سامانه فرادید دانشگاه برگزار شد...

یازدهمین دوره انتخابات شورای مرکزی و هیات نظارت تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه روز دوشنبه مورخ یکم آذر ماه جاری به صورت مجازی از طریق سامانه فرادید دانشگاه برگزار گردید.

اعضای تشکل، کاندیداهای مورد نظر خود را انتخاب نمودند و پس از اتمام وقت قانونی و اخذ گزارش انتخابات از سامانه، دهمین دوره انتخابات انجام شد.

گفتنی است تشکل جامعه اسلامی دانشجویان، تشکلی غیر انتفاعی و ملتزم به قانون اساسی، ولایت مطلقه فقیه، قوانین موضوعه کشور و آیین نامه مصوب می باشد که از سال ۹۱ فعالیت خود را در دانشگاه علوم پزشکی کاشان آغاز نموده است.