• 1400/06/02 - 13:51
  • /ZfvP

بزرگداشت مقام پزشکان شهید مدافع سلامت

به مناسبت یکم شهریور ماه سالروز تولد ابوعلی سینا و روز پزشک، مسئول بسیج اساتید و جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی، با حضور در مزار شهدای مدافع سلامت کاشان "دکتر محمد زارع و دکتر مجید فرهاد" به مقام شامخ این شهیدان، ادای احترام کرد...

به گزارش وب دا، مسئول بسیج اساتید و جامعه پزشکی به همراه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاون دانشجویی فرهنگی با حضور بر سر مزار شهیدان دکتر محمد زارع و دکتر مجید فرهاد در محل دارالسلام شهر کاشان با نثار فاتحه و دسته گل، یاد و خاطره ایثار و ازخودگذشتگی این عزیزان را گرامی داشتند.

• کد خبر : 120912