• 1399/02/03 - 19:08
  • /Z45j

بیماری کرونا در کاشان و آران و بیدگل همچنان در مرحله اپیدمیک است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: متاسفانه بیماری کرونا در کاشان و آران و بیدگل همچنان در مرحله اپیدمیک است...

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: متاسفانه بیماری کرونا در کاشان و آران و بیدگل همچنان در  مرحله اپیدمیک است.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی افزود: بنابراین مردم بایستی مسائل بهداشتی و فاصله گذاری‌های اجتماعی را به صورت جدی رعایت کنند.

وی تصریح کرد: متاسفانه شاهد حجم ترافیک سنگین در سطح شهر هستیم و بازدید میدانی حاکی از حجم قابل توجه رفت و آمد در کاشان است و این موضوع نگران کننده است.

رئیس دانشگاه اظهار داشت: از اواخر فروردین تاکنون ابتلا به بیماری حاد تنفسی در منطقه کاشان سیر نزولی نداشته است.

وی گفت: سیر ابتلا به این بیماری نسبت به آغاز آن نزولی است ولی هنوز به صفر نرسیده، که انجام اصول خودمراقبتی ضروری است.

دکتر مروجی با اشاره به افزایش ابتلا به بیماری حاد تنفسی از ابتدا تا نیمه اسفند در این منطقه، تصریح کرد: از اواخر اسفند تا 15 فروردین سال جاری، شاهد روند کاهشی بودیم اما این کاهش نیازمند عدم تردد غیر ضروری و رعایت نکات بهداشتی است.

رئیس دانشگاه یادآور شد: هنوز نمی توان تاریخ قطعی پایان این بیماری را تعیین کرد و مردم  باید مثل قبل با تعامل و همدلی، به ما در مهار این بیماری کمک کنند.

دکتر مروجی اظهار امیدواری کرد: مردم این مسئله را جدی بگیرند و همچنان همکاری کنند.

• کد خبر : 119476