• 1396/02/21 - 09:40
  • /Zrkj

تشکل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان افتتاح شد

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، از شروع به کار مورخ 18/2/96 تشکل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد...

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا گیلاسی در این مراسم که شامگاه دوشنبه مورخ 18 اردیبهشت 96 در محل آمفی تتاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد، نقش و جایگاه دانشجو را در رشد و توسعه کشور بااهمیت عنوان کرد.

دکتر مصطفی معین نیز، در ادامه به عنوان مهمان مراسم به ایراد سخنرانی پیرامون موضوع" نقش دانشجو در بیدارسازی جامعه" پرداخت.

این گزارش حاکیست: در ابتدای این مراسم نماینده هیئت موسس، بیانیه تشکل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه قرائت کرد.

برپایه این گزارش: در این برنامه به نمایندگان تشکل های مختلف فرصت پرسش و پاسخ داده شد.

لازم به ذکر است: این برنامه با اجرای موسیقی سنتی و پخش نماهنگی تدوین شده توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی از جایگاه شهدا به پایان رسید.