• 1399/12/06 - 11:12
  • /ZynP

تقدیر از فعالان حوزه انطباق و اخلاق حرفه ای واحدهای دانشگاه

مراسم تقدیر از فعالان حوزه انطباق و اخلاق حرفه ای واحدهای دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاون فرهنگی دانشجویی و جمعی از مسئولین دانشگاه برگزار شد...

مراسم تقدیر از فعالان حوزه انطباق و اخلاق حرفه ای واحدهای دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاون فرهنگی دانشجویی و جمعی از مسئولین دانشگاه برگزار  شد.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا گیلاسی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در این نشست، از تلاش همکاران واحدهای درمانی در راستای تحقق اهداف مربوط به طرح انطباق و اخلاق حرفه ای تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد: این همکاران در انجام وظایف خود به بهترین نحو موفق باشند.

شایان ذکر است این مراسم در روز سه شنبه ۵ اسفند ۹۹ در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی برگزار شد.

• کد خبر : 120474