• 1399/03/18 - 13:47
  • /ZY6j

تقدیر رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از رئیس دانشگاه

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کاشان به پاس خدمات صورت گرفته برای شهروندان به ویژه خانواده های معظم شهدا و ایثارگران در ایام پیشگیری و مبارزه با کرونا ویروس، از رئیس دانشگاه علوم پزشکی تقدیر کرد...

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی رئیس داشگاه در این جلسه بر اشتغال ایثارگران در چارچوب قوانین و مقررات تاکید کرد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در ادامه، گزارشی پیرامون اشتغال ایثارگران و راه اندازی یونیت دندانپزشکی مرکز توانبخشی جانبازان خاتم الانبیاء (ص) ارائه کرد.

شایان ذکر است: غلامرضا حیدری در پایان با اهدا تقدیرنامه از زحمات رئیس دانشگاه، مدیران و پرسنل فداکار و ایثارگر حوزه سلامت در پیشگیری و مبارزه با کرونا تقدیر و تشکر نمود.

لازم به ذکر است: این جلسه با حضور رئیس دانشگاه، رئیس و معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان و مشاور رئیس و مسئول امور ایثارگران دانشگاه روز شنبه مورخ 17/3/99 برگزار شد.

• کد خبر : 119585