• 1399/04/22 - 10:20
  • /Zg8j

تقدیر مجازی همزمان از صاحبان فرآیندهای برتر دانشگاه

تقدیر از صاحبان فرآیندهای برتر دانشگاه در بیست و یکمین همایش آموزش علوم پزشکی و سیزدهمین جشنواره شهید مطهری همزمان با ارائه مجازی برنامه در تهران صورت گرفت...

به گزارش وب دا، در این برنامه زهره رجبی صاحب فرآیند بازنگری کوریکولوم بهورزی، با ادغام اهداف آموزشی دروس "جلب مشارکت مردمی و همکاری بین بخشی" و " بهداشت محیط روستا " در بخش کار آموزی با رویکرد آموزش پاسخگو، در سطح کشوری شایسته تقدیر شناخته شد.

همچنین رتبه فرآیند برتر دانشگاهی را مریم یاوری صاحب فرآیند ارتقاء کیفیت برنامه آموزش درمانگاهی، از طریق آموزش و یادگیری استانداردهای آموزش بالینی و یادگیری مبتنی بر وظیفه کسب کرد.

لازم به ذکر است این برنامه با حضور حضور رئیس دانشگاه، معاونین آموزشی و بهداشتی، سرپرست مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی و سایر اعضا روز شنبه مورخ ۹۹/۴/۲۱ در سالن شهدا ستاد مرکزی برگزار شد.

• کد خبر : 119659