• 1399/02/17 - 10:40
  • /ZK5j

تقدیر معاون درمان دانشگاه از همکاران ماما

به مناسبت روز جهانی ماما، معاون درمان دانشگاه از زحمات همکاران این حوزه تقدیر کرد.

به مناسبت روز جهانی ماما، معاون درمان دانشگاه از زحمات همکاران این حوزه  تقدیر کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری به همراه جمعی از مسئولین دانشگاه و مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی با حضور در بخش های زایمان، بستری زنان و بخش ویژه مادران مشکوک به کوید19 ، این روز را به کادر مامایی این بخش ها تبریک گفته و برای همه آنها آرزوی موفقیت و توفیق روز افزون کرد.

یادآور می شود: در ادامه از طرف سرپرست این مرکز با اهدا گل از این عزیزان تقدیر به عمل آمد.

این گزارش حاکیست: سرپرست شبکه بهداشت و  درمان آران و بیدگل نیز از  زحمات همکاران فعال این حوزه در  بیمارستان شهید رجایی و حوزه ستادی تقدیر کرد.

برپایه این گزارش: جمعی از مسئولین حوزه خواهران سپاه شهرستان کاشان با حضور در بخش زایمان مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان، این روز را به کادر مامایی این بخش تبریک گفته و با اهدا لوح سپاس و گل به کلیه پرسنل بخش، برای آنان آرزوی موفقیت و سربلندی کردند.

• کد خبر : 119515