• 1399/07/09 - 15:48
  • /Z6dj

تقدیر نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان از رئیس و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی کاشان

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان از رئیس و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای مقابله با کرونا تقدیر و تشکر کرد...

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان از رئیس  و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای مقابله با کرونا تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش وب دا، آیت الله عباسعلی سلیمانی در نشستی که در سالن فرمانداری کاشان برگزار شد، ضمن تجلیل از زحمات کادر حوزه سلامت برای مقابله با ویروس کرونا، گفت: امروز تمام اقشار قدردان ایثار و تلاش مدافعان سلامت هستند.

آیت الله سلیمانی، کرونا را پدیده شوم خواند و اظهار داشت: براساس پاسخ به ندای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) راجع به حرکت، کمک رسانی و نهضت مومنانه، انصافا کشور ما زیبا درخشید، درخششی که دنیای استکبار با همه ادعاهایش در برابر این بیماری نتوانست به ایران اسلامی طعنه بزند.

وی، ایران را جزء کشورهای سرآمد دنیا در این زمینه بیان کرد و افزود: این موفقیت به برکت همدلی در بین همه مسئولین و مردم بود.

آیت الله سلیمانی، همچنین ضمن تقدیر از تمام افرادی که در این راستا کمک کردند، اظهار امیدواری کرد: شاهد ریشه کنی این ویروس منحوس در کل دنیا باشیم.

شایان ذکر است: در پایان این نشست آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان از رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عنوان نمایند پرسنل حوزه سلامت تقدیر و تجلیل کرد.

• کد خبر : 119934