• 1398/12/14 - 12:30
  • /ZfKj

تقدیر و تشکر جمعی از اعضای بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه کاشان از رئیس دانشگاه و پرسنل بهداشتی - درمانی

جمعی از اعضای بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه کاشان از رئیس دانشگاه و پرسنل بهداشتی - درمانی به عنوان مدافعان سلامت در خط مقدم جهاد و مبارزه با کرونا ویروس تقدیر و تشکر کردند...

به گزارش وب دا، در این پیام آمده است:

منْ أصْبح لا یهْتمّ بأمور الْمسْلمین فلیْس منْهمْ

حضور جناب دکتر مروجی

رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی کاشان

با سلام و احترام؛

ضمن تشکر از جنابعالی و پرسنل بهداشتی و درمانی که به عنوان مدافعان سلامت در خط مقدم جهاد و مبارزه با ویروس منحوس کرونا در حال ایثار وفداکاری هستند به استحضار می‌رساند نظر به شیوع گسترده بیماری کرونا و نیاز به بسیج همگانی جهت همیاری همه جانبه در مقابله با این بیماری، اساتید و نخبگان و طلاب و روحانیون حوزه‌های علمیه کاشان، بر اساس تکلیفی شرعی و وظیفه‌ای انسانی، آمادگی خود را به منظور مشارکت مردمی و خدمت رسانی نسبت به کنترل، پیشگیری و درمان این بیماری، تحت نظارت ستاد ویژه مبارزه با کرونا، اعلام می‌دارد.

امید است با صلاحدید جنابعالی و ستاد مربوطه، این توفیق ، نصیب گردد.

از خداوند متعال توفیق روز افزون همه جهادگران عرصه خدمت به مردم را مسئلت داریم.

بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه کاشان

• کد خبر : 119259