• 1399/02/16 - 08:58
  • /ZF5j

تهیه بسته غذایی و اطعام نیازمندان در ماه رمضان

در راستای اجرای طرح رزمایش همدلی بسته های غذایی در راستای کمک به نیازمندان توزیع شد.

به گزارش وب دا، معاون دانشجویی فرهنگی  دانشگاه  با اعلام این مطلب گفت:  این اقدام به همت بسیج دانشجویی دانشگاه انجام شد.

دکتر حمیدرضا گیلاسی افزود: ماه مبارک رمضان امسال درحالی آغاز شد که نیاز به همدلی و دستگیری از نیازمندان به دنبال شیوع کروناویروس و تعطیلی بسیاری از مشاغل بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود و در همین راستا این بسته‌های غذایی به صورت کاملا بهداشتی و با حفظ کرامت مددجویان با کمک بسیج دانشجویی دانشگاه میان اقشار نیازمند توزیع شد.

وی تصریح کرد: این اقدام خیرخواهانه ادامه دارد و کلیه اساتید، کارمندان و دانشجویان می توانند در کنار هم در پویش محبت و همدلی مدافعان سلامت شرکت کنند و کمک ها خود را به شماره کارت زیر به نام "گروه جهادی منتظران آفتاب" واریز نمایند.

• کد خبر : 119511