• 1400/03/08 - 12:22
  • /ZmrP

تیم طناب زنی دانشجویان پسر دانشگاه مقام اول را کسب کردند

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، از کسب رتبه اول تیمی رشته طناب زنی دانشجویان پسر دانشگاه در اولین المپیاد مجازی ورزش ­های همگانی دانشجویان دانشگاه­های علوم پزشکی کشور خبر داد...

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، از کسب رتبه اول تیمی رشته طناب زنی دانشجویان پسر دانشگاه در اولین المپیاد مجازی ورزش­های همگانی دانشجویان دانشگاه ­های علوم پزشکی کشور خبر داد.

دکترحمیدرضا گیلاسی گفت: در این المپیاد، دانشجویان پسران دانشگاه در شش رشته ورزشی شرکت کردند و تعداد کل ورزشکاران۱۰ نفر بود.

وی افزود: هم چنین دانشجویان پرافتخار این دانشگاه توانستند رتبه های خوبی در بخش انفرادی کسب کنند که فرزاد جمشیدی نژاد مقام اول و رضا رفیعی رتبه چهارم را بدست آوردند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، در پایان  این موفقیت را به جامعه دانشگاهی خصوصا ورزشکاران و ورزش­ دوستان عزیز تبریک گفت.

• کد خبر : 120690