• 1397/11/14 - 08:36
  • /ZwPj

جابه جایی مرکز دیابت سطح 2 از بیمارستان متینی به کلینیک ویژه تخصصی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از جابه جایی مرکز دیابت سطح 2 از بیمارستان متینی به کلینیک ویژه تخصصی این دانشگاه خبر داد...

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از جابه جایی مرکز دیابت سطح 2 از بیمارستان متینی به کلینیک ویژه تخصصی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر محمد حاجی جعفری افزود: بیماران دیابتی تحت پوشش این مرکز از طریق پرونده ارجاع از مراکز جامع سلامت شهرستان به این مرکز مراجعه خواهند نمود.

عضو هیات علمی دانشگاه یادآور شد: همشهریان عزیز می توانند همه روزه به منظور دریافت خدمات تخصصی صبح ها به کلینیک ویژه دانشگاه واقع درخیابان اباذر، روبروی شهرداری، جنب بیمارستان اخوان مراجعه نمایند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، هدف از ارائه خدمات تخصصی به بیماران دیابتی در مراکز سطح 2، تامین کیفیت مراقبت مطلوب به بیماران دیابتی تحت پوشش برنامه جامع کشوری به منظور پیشگیری از بروز عوارض و معلولیت ها از طریق پیگیری و مراقبت مستمر برشمرد.

یادآور می شود: همشهریان گرامی می توانند همچنین همه روزه از ساعت 12 ظهر از طریق تماس با تلفن 091622990750 جهت رزرو نوبت پزشکان متخصص برای ویزیت روز بعد اقدام نمایند.