• 1397/06/22 - 11:47
  • /Zczj

جشنواره غذای سالم در آران و بیدگل برگزار شد

جشنواره غذای سالم با حضور رئیس انجمن دیابت ایران و بیش از 150 بیمار دیابتی در سالن شهید استادی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدکل برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس انجمن دیابت ایران در این جشنواره، بر آموزش پیشگیری و کنترل دیابت به عنوان توانایی بیشتر بیماران دیابتی در جهت شناخت دیابت و عوارض آن تاکید کرد.

دکتر اسدا... رجب، کسب مهارت های مراقبت درست از خود و خودآگاهی بیماران را در این راستا بسیار تاثیر گذار برشمرد.

دکتر محمد مهدوی پناه مدیر عامل انجمن دیابت شهرستان آران و بیدگل نیز در این برنامه، سخنانی را در زمینه نقش آموزش در پیشگیری و کنترل دیابت عنوان کرد.

این گزارش حاکیست: در ادامه برنامه، نحوه آشپزی و طبخ غذای کم نمک (استفاده از طعم دهنده ها به جای نمک) و بدون روغن (بخار پز) به صورت عملی آموزش داده شد و با غذای طبخ شده از حضار پذیرایی شد.

شایان ذکر است در این برنامه با اهداء هدایایی از بیماران باسابقه بیست سال کنترل کردن درست دیابت تقدیر شد.

لازم به ذکر است: این برنامه با همکاری انجمن دیابت، پایگاه سلامت فاطمیه و مرکز خدمات جامع سلامت پامیلی شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.