• 1399/08/25 - 13:15
  • /ZSfj

جشنواره مسابقات ورزشی به‌ صورت مجازی در دانشگاه برگزار می‌شود

سرپرست اداره تربیت بدنی دانشگاه، از برگزاری جشنواره مسابقات ورزشی به‌صورت مجازی ویژه کارکنان، اعضای هیات علمی دانشگاه و فرزندشان خبر داد...

عباسعلی مرشدی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و لغو همه رویدادهای ورزشی، اداره تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد جهت افزایش روحیه نشاط و شادابی و ترویج ورزش همگانی در بین اعضای هیات علمی، کارکنان و فرزندشان همایش مسابقات ورزشی را به صورت مجازی برگزار کند.

وی افزود: شرکت کنندگان باید سلامت کامل جسمی داشته و ممنوعیت ورزشی نداشته باشند و  همه شرکت کنندگان باید در اپلیکیشن واتس اپ آی دی داشته باشند.

مرشدی در خصوص شرایط عمومی به نکات ذیل اشاره کرد:

* پوشیدن لباس مناسب با شئونات اسلامی و پوشش اسلامی کامل الزامی می باشد.

*
افراد شرکت کننده باید از کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان یا فرزندان آنان باشند.

*
مسابقات به تفکیک جنسیت خانم و آقا در نظر گرفته شده است.

*
کلیپ ارسالی باید واضح بوده و در هنگام فیلمبرداری، تلفن همراه بصورت افقی گرفته شود.

*
مهلت ارسال کلیپ ها تا پایان ۷ آذر ماه ۹۹ می باشد.

*
شرکت کنندگان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند در ساعت اداری با شماره ۵۵۵۴۰۳۶۶ خانم آریایی تماس حاصل فرمایند.

*
کلیپ های ضبط شده در بخش خانم ها به شماره واتساپ ۰۹۱۲۰۷۹۸۹۹۴ و در بخش آقایان به شماره همراه ۰۹۱۶۲۲۹۹۳۱۳ ارسال گردد.

*
هر نفر می تواند حداکثر در دو رشته مسابقات مذکور شرکت نماید.

*
حرکات ورزشی باید به شکل متوالی فیلمبرداری شود و هیچ گونه توقف از ابتدا تا انتهای فیلمبرداری صورت نپذیرد.

برای مشاهده آیین نامه اینجا کلیک نمائید.

• کد خبر : 120092