• 1398/04/19 - 13:41
  • /Z5Vj

جلسه شورای فناوری دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای فناوری دانشگاه با حضور معاونین تحقیقات و فناوری، آموزشی و غذاو دارو، سرپرست دانشکده های پیراپزشکی و بهداشت و رییس مرکز رشد فناوری دانشگاه مورخ 19 تیر 98 برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل، اعضای شورا در این نشست در خصوص سیاست های کلی برنامه های کارآفرینی دانشگاه در حوزه های ترویج، آموزش و رشد فناوری به تبادل نظر پرداختند و نیز یکپارچه سازی نهادهای مرتبط با این حوزه ها مورد تایید کلیه اعضا قرار گرفت.

همچنین مقرر گردید برنامه ریزی فرآیند های آموزشی کارآفرینی دانشگاه، با همکاری معاونت های آموزشی و پژوهشی به صورت هماهنگ صورت پذیرد.

گفتنی است در پایان طرح های فناورانه انجام شده توسط واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد، مورد تصویب قرار گرفت.