• 1398/10/18 - 10:10
  • /ZHGj

جلسه هماهنگی برنامه هرخانه یک پایگاه سلامت برگزار شد

با عنایت به اجرای پایلوت برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت، جلسه هماهنگی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه در تاریخ 16/10/1398 برگزار شد...

با عنایت به اجرای پایلوت برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت، جلسه هماهنگی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه در تاریخ  16/10/1398 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر رضا رزاقی معاون بهداشتی دانشگاه در ابتدای مراسم، ضمن تشکر از کلیه همکاران در اجرای برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت، گزارشی از روند فعالیت­ های انجام شده را ارائه کرد.

وی، همچنین فعال نمودن کارگروه های آموزش، پزوهش، مستند سازی و اطلاع رسانی شاخص ها و جلب مشارکت مردمی، سمن­ ها و ... جهت تسریع در روند اجرایی برنامه را خواستار شد.

دکتر رزاقی، با توجه به بازدید قریب الوقوع مقام عالی وزارت از روند اجرایی برنامه به هماهنگی کلیه­ ذینفعان در راستای اجرای کامل برنامه اشاره کرد و خواستار ابتکارات و نوآوری­ های کلیه­ همکاران دانشگاه شد.

• کد خبر : 119114