• 1401/06/20 - 14:49
  • /Z8XP

جلسه هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

جلسه هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دانشگاه آزاد اسلامی پیرامون اسکان و مسائل آموزشی دانشجویان با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و آزاد مورخ ۱۹ شهریورماه جاری در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه ابتدا گزارشی از روند بازسازی خوابگاه شهید شاهرودیان ارائه شد و سپس دیگر تعمیرات مورد نیاز خوابگاه مورد بررسی قرار گرفت.

لازم به ذکر است: هم چنین در این جلسه در مورد اسکان دانشجویان، مسائل مالی و اجاره بها و مسائل آموزشی دانشجویان دانشگاه آزاد بحث و گفتگو شد.

شایان ذکر است: هزینه تاسیسات و تعمیرات خوابگاه شاهرودیان نیز در ادامه مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهادات در این خصوص مطرح شد.