• 1398/08/02 - 13:57
  • /ZmYj

حوادث اولین علت مرگ و میر در چهار دهه اول عمر است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: حوادث اولین علت مرگ و میر در چهار دهه اول عمر است...

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، دکتر سید علیرضا مروجی در گفتگو با خبرنگاران در حاشیه کنگره بین المللی انجمن جراحی مغز و اعصاب ایران در دانشگاه افزود: بیماری های قلبی عروقی اولین علت مرگ و میر در کلیه سنین است در حالیکه این موضوع در چهار دهه اول عمر متفاوت است.

وی افزود: دو سوم قربانیان حوادث مردان هستند که نقش بسیار مهمی را در چرخه خانواده، تولید و اقتصاد کشور دارند.

وی، با اشاره به اینکه بیشترین آسیب مربوط به موتورسوارن و سپس عابرین پیاده می باشند، تصریح کرد: اکثر حوادث قابل پیشگیری هستند، در کنار درمان با کیفیت حوادث و رسیدگی مناسب به قربانیان و آسیب دیدگان، نیازمند ارتقای فرهنگ عمومی در این راستا هستیم تا شاهد کاهش بروز حوادث در سطح کشور و منطقه باشیم.

وی، با بیان اینکه هرچقدر امکانات و تجهیزات درمانی را افزایش دهیم، بازهم کفایت نمی کند، تاکید کرد: به موازات توسعه روزافزون بحث های درمانی و کیفیت مراقبت، نیازمند پیشگیری در کاهش بروز حوادث هستیم.

دکتر مروجی، در پایان با اشاره به بالا بودن حوادث ترافیکی در کاشان، خواستار ارتقای فرهنگ ترافیکی از جمله رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط شهروندان شد تا شاهد کاهش آن باشیم.

***کاشان تنها شهرستان غیر مرکز استان دارای دستیار جراحی مغر و اعصاب

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: کاشان تنها شهرستان غیر مرکز استان است که در آن دستیار مغر و اعصاب تربیت می شود.

وی گفت: این دانشگاه یکی از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران با قدمت 33 سال است که در سطح کشور  و وزارت بهداشت جایگاه خاصی دارد و سند آن برگزاری کنگره های علمی از جمله این کنگره است.