• 1396/11/26 - 10:47
  • /Zjvj

دانشکده پرستاری و مامائی دانشگاه علوم پزشکی کاشان رتبه چهارم کشوری را کسب کرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اعلام این خبر، این موفقیت را به مسولان، مدیران و اعضای هیئت علمی این دانشکده تبریک گفت...

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اعلام این خبر، این موفقیت را به مسولان، مدیران و اعضای هیئت علمی  این دانشکده تبریک گفت.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی اظهار داشت: این مقام طبق نتایج رتبه بندی دانشکده های پرستاری مامایی کشور بر اساس شاخص بین المللیH-Index مبتنی بر مقالات اعضای هیات علمی دانشکده مربوطه در بانک اطلاعاتیScops (که در پایان سال میلادی 2017 استخراج شده) از سوی وزارت بهداشت اعلام شده است.

وی با بیان اینکه در این رتبه بندی تعداد مقالات تمامی اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری مامایی هر دانشگاه علوم پزشکی به تفکیک دانشگاه استخراج شده و سپس استنادات و شاخصH-Index آن درج گردیده است افزود: مبنای تشخیص دانشکده،  وابستگی سازمانی اعضای هیات علمی و دانشکده ثبت شده در اطلاعات آنها در سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی بوده است.

دکتر غلامعلی حمیدی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز ضمن ابراز خرسندی، کسب مقام چهارمی دانشکده پرستاری مامایی  را به مسولان، مدیران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه و آن دانشکده  تبریک گفت.