• 1397/02/31 - 08:42
  • /Zx1j

دانشگاه علوم پزشکی کاشان موفق به کسب ۱۱ رتبه برتر کشوری شد

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، از کسب ۱۱ رتبه برتر کشوری توسط این دانشگاه در مرحله نهایی نهمین جشنواره فرهنگی دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبر داد...

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا گیلاسی، با اشاره به ثبت ۹۷۵ اثر در سه گروه دانشجویان، اساتید و کارکنان در سامانه نهمین جشنواره فرهنگی گفت: از این تعداد، ۲۶۲ اثر در بخش کارکنان، ۶۸۸ اثر در بخش دانشجویان با موضوع آزاد و ۲۵ اثر در بخش اساتید و اعضا هیات علمی در سامانه نهمین جشنواره فرهنگی به ثبت رسید.

وی تصریح کرد: از این تعداد، ۲۵۹ اثر در بخش ادبی،‌ ۶۵۳ اثر در بخش هنرهای تجسمی، ۱۹ اثر در بخش فیلم،‌ ۱۶ اثر در بخش تئاتر، ۷ اثر در بخش خوشنویسی و ۲۱ اثر در بخش هنرهای نمایشی به ثبت رسید.

اسامی برگزیدگان دانشگاه در نهمین جشنواره فرهنگی اساتید کارکنان و دانشجویان در بخش های مختلف جشنواره به شرح ذیل می باشند:

رتبه دوم پوستر" بابا سیگار دارد" اثر حمیدرضا ابراهیمی دانشجوی رشته رادیولوژی

رتبه سوم پوستر "بازی با اعتیاد" اثر علی قاسمی دانشجوی رشته پرستاری

رتبه اول شعر طنز"قضاوت"  اثر علی جلیلی تفتی دانشجوی رشته پزشکی

رتبه اول نثر طنز" احتباس" اثر مرتضی زارع زردینی دانشجوی رشته پزشکی

رتبه دوم فیلمنامه‌نویسی "توپ و قلک" اثر سارا چوپان نژاد دانشجوی رشته فناوری اطلاعات سلامت

کاندیدای بخش کارکنان و اساتید:

رتبه سوم پوستر" مزه آب، مزه زندگی است " اثر محمد زارع

رتبه اول شعر کلاسیک" نو مرثیت حسنک " اثر  علیرضا رجبعلی زاده کاشانی

رتبه اول شعر طنز"رستم در درمانگاه" اثر زهرا بیگی

رتبه سوم "قصیده بهتانیه" اثر علیرضا رجبعلی زاده کاشانی

رتبه سوم ترانه "ننه علی" اثر علیرضا رجبعلی زاده کاشانی

گفتنی است مرحله نهایی نهمین جشنواره فرهنگی دانشجویان، اساتید و کارکنان با حضور کاندیداهای برتر هر بخش از تاریخ ۱۳ لغایت ۲۰ اردیبهشت ماه جاری به میزبانی وزارت بهداشت در محل پردیس تئاتر تهران برگزار شد.