• 1400/10/21 - 14:36
  • /ZMzP

با هدف خدمت رسانی بهینه به مردم، دستگاه اتوانالایزر بیوشیمی در آزمایشگاه تشخیص طبی گلابچی کاشان نصب و راه اندازی شد...

به گزارش وب دا، معاون بهداشت دانشگاه گفت: امور آزمایشگاه های معاونت بهداشت به کمک همکاران دانشگاه  در حوزه های مختلف موفق به تأمین یک عدد دستگاه اتوانالایزر بیوشیمی ( BT4500) از هیأت امنای صرفه جویی ارزی شد که در آزمایشگاه مرکزی معاونت بهداشت واقع در مرکز خدمات جامع گلابچی راه اندازی گردید.

دکتر مهدی دلاوری، با بیان اینکه این دستگاه اتوانالایزر قابلیت انجام 450 تست در ساعت و690 تست با  ISEرا دارد، تصریح کرد: از این به بعد آزمایشگاه مرکزی گلابچی با پشتیبانی آزمایشگاه های شهری و روستایی قادر به  انجام کلیه خدمات مراقبت های بهداشتی و آزمایشگاهی(تستهای سرولوژی، هماتولوژی و تستهای انعقادی، هورمون شناسی، انگل شناسی و میکروب شناسی، بخش رفرانس تشخیص لشمانیازیس و غربالگری مالاریا) مورد نیاز گروههای هدف "قبل وحین بارداری، کودکان، میانسالان، سالمندان، طب کار، کسبه و ازدواج" با تعرفه دولتی و مطابق استانداردهای دقیق و کنترل شده کیفی را دارا می باشد.

وی یادآور شد: با این اقدام مهم از این به بعد دسترسی به خدمات آزمایشگاهی حتی در روستاهای دوردست کاشان نیز سهل الوصول شده و گیرندگان خدمت، میتوانند از خدمات این مجموعه بهره مند شوند و با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت در روستاها نسبت به انجام آزمایش و دریافت نتایج اقدام نمایند.دستگاه اتوانالایزر بیوشیمی در آزمایشگاه تشخیص طبی گلابچی کاشان نصب و راه اندازی شد

دکتر مهدی دلاوری، با بیان اینکه این دستگاه اتوانالایزر قابلیت انجام 450 تست در ساعت و690 تست با  ISEرا دارد، تصریح کرد: از این به بعد آزمایشگاه مرکزی گلابچی با پشتیبانی آزمایشگاه های شهری و روستایی قادر به  انجام کلیه خدمات مراقبت های بهداشتی و آزمایشگاهی(تستهای سرولوژی، هماتولوژی و تستهای انعقادی، هورمون شناسی، انگل شناسی و میکروب شناسی، بخش رفرانس تشخیص لشمانیازیس و غربالگری مالاریا) مورد نیاز گروههای هدف "قبل وحین بارداری، کودکان، میانسالان، سالمندان ، طب کار، کسبه و ازدواج" با تعرفه دولتی و مطابق استانداردهای دقیق و کنترل شده کیفی را دارا می باشد.