• 1399/07/16 - 11:06
  • /Zodj

رئیس دانشگاه از وضعیت اجرای پروتکل های بهداشتی بازدید کرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از وضعیت اجرای پروتکل های بهداشتی در صنوف مختلف روز سه شنبه مورخ 15/7/99 بازدید کرد...

به گزارش وب دا، این بازدید میدانی از دفاتر پیشخوان، بازارهای روز، فروشگاه های بزرگ، اماکن عمومی و بانک ها و ... به عمل آمد.

همچنین در حین بازدید تذکرات لازم به متصدیان جهت اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی در مراکز و اماکن صادر و مقرر شد موارد مطروحه تا حصول نتیجه توسط ادارات مرتبط پیگیری شود.

لازم به ذکر است: این بازدید با حضور رئیس، جانشین معاون بهداشتی و کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی، دادستان کاشان، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان کاشان،جانشین فرماندهی نیروی انتظامی و رئیس پلیس اطلاعات امنیت نیروی انتظامی صورت گرفت.

• کد خبر : 119951