• 1397/04/31 - 13:05
  • /Zc3j

راهیابی تیم بسکتبال دانشگاه به المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان پسر وزارت بهداشت

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، از راهیابی تیم بسکتبال پسران دانشگاه به سیزدهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان پسر وزارت بهداشت خبر داد...

دکترحمیدرضا گیلاسی گفت: تیم بسکتبال پسران دانشگاه بعد از برد امروز برابر تیم بسکتبال دانشگاه علوم پزشکی اهواز در مرحله حذفی به جمع چهار تیم برتر صعود کرد.

وی، با بیان اینکه مسابقات ورودی از ۲۷ تا ۳۱ تیرماه جاری در دانشگاه علوم پزشکی همدان با شرکت ۱۶ دانشگاه در چهار گروه چهار تیمی برگزار شد، افزود: دانشگاه علوم پزشکی کاشان که با علوم پزشکی همدان، شاهرود و گلستان هم‌گروه بود، با پیروزی برابر گلستان و همدان و یک شکست برابر شاهرود توانست از سد حریفان خود بگذرد.

دکتر گیلاسی تصریح کرد: تیم بسکتبال دانشجویان پسر این دانشگاه در مرحله حذفی مقابل تیم قدرتمند دانشگاه علوم پزشکی اهواز با نتیجه ۵۸ بر ۵۰ به برتری رسید و به جمع چهارتیم صعود کننده مرحله پایانی المپیاد راه یافت.

گفتنی است: مرحله پایانی سیزدهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان پسر وزارت بهداشت طی روزهای یکم تا هشتم شهریور ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار خواهد شد.