• 1398/05/02 - 11:15
  • /ZyVj

راه اندازی کلینیک فوق تخصصی درد در مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان

رئیس مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان، از راه اندازی کلینیک فوق تخصصی درد در این بیمارستان خبر داد...

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، دکتر محمدرضا شریف گفت: سرپایی بودن و عدم نیاز به بیهوشی سبب حذف خطرات زیادی شده که جراحی‌های باز با آن روبرو هستند و با توجه به اینکه زخم باز در این نوع عمل‌ها وجود ندارد، از عفونت‌ها نیز جلوگیری می‌ کند.

دکتر مهدی رجبی متخصص بیهوشی و فوق تخصص درد دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این خصوص گفت: درد یک علامت است، اما در صورت عدم درمان به علت تغییرات مغزی که در اثر درد مزمن ایجاد می‌شود، از یک علامت تبدیل به یک بیماری می‌شود و در این حالت با درمان علت ایجاد کننده درد، بهبودی صورت نمی‌گیرد.

وی افزود: درد یکی از موهبت‌های الهی است که وجود آن زنگ هشداری برای فرد است که نشان می‌دهد قسمتی از بدن از نظر عملکرد دچار اختلال شده و باید بررسی و درمان شود.