• 1398/04/30 - 09:42
  • /ZuVj

رقابت 463 داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی در دانشگاه

سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه، از رقابت 463 داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی در این دانشگاه خبر داد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر سید امیر حسین متینی اظهار داشت: در آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی امسال دانشگاه 328 زن و 135   مرد حضور داشتند.

وی گفت: آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال 98، در تاریخ های 27 و 28 تیر ماه سال جاری در دو نوبت صبح و بعدازظهر در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

دکترمتینی، با اشاره به برگزاری این آزمون هم زمان با سراسر کشور در دانشگاه گفت: در آزمون امسال داوطلبان در 37 کد رشته بهداشتی درمانی با هم به رقابت پرداختند.