• 1399/02/16 - 23:46
  • /ZJ5j

روزه داری در افراد با مشکلات خونی

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: افراد دارای مشکلات خونی برای روزه داری با پزشک خود مشورت کنند.

به گزارش وب دا، دکتر رضا منوچهری با اشاره به دو دسته بیماری خونی خوش خیم و بدخیم گفت: بیماران مبتلا به بیماری بدخیم مانند انواع مختلف سرطان که درحال دریافت شیمی درمانی خوراکی یا تزریقی هستند به دلیل افزایش عوارض شیمی درمانی نمی توانند روزه بگیرند.

وی تصریح کرد: بیمارانی که قبلا سرطان داشته اند با نظر پزشک برای روزه داری اقدام کنند.

دکتر منوچهری، ادامه داد: خانم های مبتلا به سرطان سینه که تحت درمان با قرص های خوراکی هستند، می توانند روزه بگیرند.

فوق تخصص خون و آنکولوژی دانشگاه، به بیماری خونی خوش خیم مانند تالاسمی خفیف اشاره کرد و گفت: این بیماران می توانند روزه بگیرند.

عضو هیات علمی دانشگاه افزود: بیماران مبتلا به کم خونی شدید بهتر است روزه نگیرند و افراد دارای کم خونی خفیف با دستور پزشک در این راستا اقدام کنند.

دکتر منوچهری، بر پرهیز از خوردن قرص توسط خانم ها برای به تعویق انداختن عادت ماهانه اشاره کرد و گفت: بیماران دارای مشکل پر خونی نیز برای روزه داری یا عدم آن با پزشک معالج خود مشورت کنند.

• کد خبر : 119514