• 1397/05/10 - 13:21
  • /ZF3j

ستاد اجرایی دانشگاهی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی برگزار شد

اولین ستاد اجرایی دانشگاهی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء در تاریخ 09/05/97 در محل سالن شهدای دانشگاه برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر مروجی معاون بهداشتی دانشگاه در این نشست، به تشریح و بیان اهم دستاوردهای برنامه در سال 96 از جمله؛ رتبه اول دانشگاه از جهت کاهش کسورات بیمه سلامت، کاهش هزینه های برنامه و افزایش خدمات ارائه شده پرداخت.

این گزارش حاکیست: همچنین مقرر شد مراکز مجری باتوجه به نیاز جدی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی به تأمین دارو، مکمل های دارویی و بهبود استاندارد، اعتبارات باقیمانده از سرانه سال 96 را در راستای اجرای تعهدات برنامه به حوزه بهداشت اختصاص دهند.

لازم به ذکر است: در ادامه نشست برخی مشکلات داروخانه های خصوصی مجری برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی بررسی و مصوبات لازم اخذ گردید.