• 1396/02/11 - 12:06
  • /ZZkj

سرپرست دانشگاه با جمعی از جانبازان و پاسداران شاغل در ستاد مرکزی دیدار کرد

سرپرست دانشگاه به همراه مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست، مشاور رئیس و مسئول هماهنگی امور ایتارگران و سرپرست روابط عمومی با جمعی از جانبازان و پاسداران شاغل در ستاد مرکزی روز دوشنبه مورخ 11/2/96 دیدار کرد...

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی در این دیدار که به مناسبت میلادهای با سعادت حضرت سید الشهدا (ع) و حضرت عباس بن علی (ع) با عنوان روز پاسدار و جانباز صورت گرفت، این روز را به تمامی همکاران شاغل در حوزه سلامت به ویژه ایثارگران، پاسداران، جانبازان و آزادگان تبریک گفت.

وی اظهار داشت: جامعه ایران اسلامی همیشه به این دلاورمردان مدیون است و روحیه بالای خانواده معظم شهدا، جانباز و ایثارگر بزرگترین درس برای ماست و وظیفه همگی را برای حفظ و ادامه راه آنان سنگین می کند.

این گزارش حاکیست: سرپرست دانشگاه به صورت نمادین با اهداء گل از جانبازان شاغل در ستاد مرکزی تقدیر و تجلیل کرد.