• 1400/09/28 - 10:29
  • /ZHyP

سمینار پاسخگویی اجتماعی در دانشگاه برگزار شد

سمینار پاسخگویی اجتماعی با هدف بیان اهمیت رویکرد پاسخگویی اجتماعی و اهداف بسته پاسخگویی اجتماعی در دانشگاهها با حضور دکتر ابوالفضل صلواتی زاده، عضو کارگروه پاسخگویی اجتماعی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد...

سمینار پاسخگویی اجتماعی با هدف بیان اهمیت رویکرد پاسخگویی اجتماعی و اهداف بسته پاسخگویی اجتماعی در دانشگاهها با حضور دکتر ابوالفضل صلواتی زاده، عضو کارگروه پاسخگویی اجتماعی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

در این سمینار دکتر سیدعلیرضا مروجی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دکتر ابوالفضل صلواتی زاده، عضو کارگروه پاسخگویی اجتماعی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  و دکتر مجتبی صحت، مسئول بسته پاسخگویی اجتماعی و مدیر گروه آموزشی پزشکی اجتماعی دانشگاه  سخنرانی کردند.

این نشست با برگزاری بحث و گفتگو با دکتر فاطمه سادات قریشی، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر فخرالسادات میرحسینی، عضو کارگروه پاسخگویی اجتماعی دانشگاه و دکتر حمید امیری، مسئول دبیرخانه طرح تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی دانشگاه ادامه یافت.

علاقمندان به دو صورت حضوری و مجازی از طریق آدرس vc2.kaums.ac.ir/edcworkshopدر این نشست شرکت داشتند.