• 1396/06/07 - 13:59
  • /ZPpj

سومین نشست شورای هماهنگی درمان با حضور سازمان های بیمه گر پایه در سال جاری برگزار شد

سومین نشست جلسه شورای هماهنگی درمان با حضور رئیس دانشگاه و معاون توسعه مدیریت ومنابع، مسئولین سازمانهای بیمه گر پایه، رؤسای بیمارستان ها و سرپرست شبکه بهداشت ودرمان آران وبیدگل، مسئول امور مالی دانشگاه و مسئولین امور مالی بیمارستانها روز دوشنبه مورخ 6/6/96 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار گردید...

سومین نشست جلسه شورای هماهنگی درمان با حضور رئیس دانشگاه و معاون توسعه مدیریت ومنابع، مسئولین سازمانهای بیمه گر  پایه، رؤسای بیمارستان ها و سرپرست شبکه بهداشت ودرمان آران وبیدگل، مسئول امور مالی دانشگاه و مسئولین امور مالی بیمارستانها روز دوشنبه مورخ 6/6/96 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار گردید.

به گزارش وب دا، در این جلسه مسائل و مشکلات مربوط به رسیدگی به اسناد بیمارستانی مرتبط با سازمانهای  بیمه گر در بیمارستانهای مختلف بررسی شد.