• 1398/04/15 - 13:44
  • /ZTUj

شرکت حدود 120 هزار نفر در پویش ملی کنترل فشارخون در دانشگاه علوم پزشکی کاشان

معاون بهداشتی دانشگاه اظهار داشت: از اجرای طرح ملی کنترل فشار خون تاکنون، 119094نفر از افراد بالای 30سال، زنان باردار و بیماران کلیوی در این طرح شرکت کردند...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر سید علیرضا مروجی، ضمن تشکر از شرکت مردم فهیم و شریف شهرستان های کاشان و آران وبیدگل در این بسیج ملی افزود: فشارخون 102درصد از جمعیت هدف تعیین شده از سوی وزارت بهداشت اندازه گیری شده است.

دکتر مروجی، همچنین تعداد مراکز و پایگاه های بهداشتی خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت فعال در این برنامه را 95 مورد و تعداد ایستگاه های ثابت سنجش حوزه معاونت های بهداشتی، درمان و سایر ارگان های مشارکت کننده در این پویش را 54 مورد عنوان کرد.

بسیج ملی کنترل فشار خون جهت کلیه افراد ۳۰ سال و بالاتر از  ۲۷ اردیبهشت آغاز شد و در 15 تیر ماه 1398 پایان یافت.