• 1398/10/15 - 12:19
  • /ZCGj

شورای مدیران دانشگاه برگزار شد

نشست شورای مدیران با حضور رئیس دانشگاه روز یکشنبه مورخ 15/10/98 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس دانشگاه در این نشست، به ارتقای فرهنگ سازمانی اشاره کرد و گفت: بایستی فرهنگ سازی در حوزه ستادی گسترش یابد و سپس در سطح دانشگاه تعمیم یابد.

دکتر سید علیرضا مروجی، به ضرورت تشکیل شورای مدیران تاکید کرد و افزود: گسترش همکاری بین بخشی و کاهش بوروکراسی اداری زمینه ساز ارتقای خدمات است.

این گزارش حاکیست: مدیر روابط عمومی و امور بین الملل، مدیر امور بین الملل معاونت آموزشی و سرپرست اداره منابع فیزیکی و طرح های عمرانی دانشگاه نیز در این نشست به بیان گزارشی از اقدامات و عملکرد واحد مربوطه پرداختند.

• کد خبر : 119109