• 1398/12/21 - 20:43
  • /ZbLj

ضرورت پیوستن مردم به سامانه خودمراقبتی کرونا

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ضرورت ثبت نام آحاد مردم در سامانه غربالگری الکترونیکی کرونا ویروس تاکید کرد...

به گزارش وبدا، دکتر علیرضا رئیسی با بیان این مطلب افزود: با پیوستن همه هموطنان به این سامانه، غربالگری کرونا ویروس در بهترین شکل ممکن و در زمانی مناسب انجام خواهد شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: مردم شریف ایران با ثبت نام در این سامانه، نظام سلامت کشور را در پیشگیری، شناسایی و مراقبت افراد جامعه در مقابل بیماری کرونا یاری خواهند کرد.

دکتر رئیسی ضمن اشاره به پیگیری های بعد از ثبت نام در این سامانه افزود: همکاران اینجانب در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ضمن رصد و پایش اطلاعات ارسالی از سوی مردم، پیگیری های بعدی برای راهنمایی و یا مراقبت لازم را انجام خواهند داد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در پایان گفت: همه ایرانیان با مراجعه به سامانهsalamat.gov.ir  و تکمیل اطلاعات خواسته شده گام بلندی در ارتقاء سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

• کد خبر : 119312