• 1399/05/29 - 12:48
  • /Zhaj

طراحی و ساخت اتاقک آکوستیک متحرک نیمه باز در دانشگاه

معاون آموزشی دانشگاه، از طراحی و ساخت اتاقک آکوستیک متحرک نیمه باز در دانشگاه خبر داد...

به گزارش وب دا، دکتر عباس تقوی اردکانی گفت: با توجه به توسعه آموزش مجازی در دانشگاه های کشور به دلیل شیوع بیماری کووید 19، تقاضای استفاده از اتاق های آکوستیک جهت تهیه محتوای آموزشی در دانشگاه ها به شدت افزایش یافته و به همین منظور طراحی و ساخت اتاقک آکوستیک متحرک نیمه باز به طوریکه بدون نیاز به سیستم های جانبی نظیر تهویه و قابل استفاده در کلاس های معمولی در دستور کار این دانشگاه قرار گرفت.

وی افزود: در همین راستا نمونه ای از این اتاق توسط یکی از اعضای هیات علمی گروه مهندسی بهداشت حرفه ای دانشگاه طراحی و ساخته شد.

دکتر تقوی تصریح کرد: ارزیابی های اولیه این وسیله نشان داد استفاده از آن کیفیت صداگذاری در تولید محتوای آموزشی را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد، هزینه پایین و سهولت جابجایی از دیگر مزایای استفاده از این اتاقک است.

معاون آموزشی دانشگاه ادامه داد: همچنین با توجه به ارتباط موضوع با حداقل چهار بسته از بسته های طرح تحول و نوآوری در آموزش پزشکی، دانشگاه آمادگی جهت همکاری با سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در این زمینه طراحی و ساخت این اتاقک دارد.

• کد خبر : 119774