• 1400/07/12 - 12:47
  • /ZtxP

فراخوان شرکت در اولین المپیاد ورزشی درون دانشگاهی

اداره تربیت دانشگاه در نظر دارد المپیاد ورزشی درون دانشگاهی ویژه کارکنان مرد و زن دانشگاه گرامیداشت هفته تربیت بدنی بصورت مجزا برگزار کند...

اداره تربیت دانشگاه در نظر دارد المپیاد ورزشی درون دانشگاهی ویژه کارکنان مرد و زن دانشگاه گرامیداشت هفته تربیت بدنی بصورت مجزا برگزار کند.

قوانین عمومی این مسابقات به شرح ذیل می باشد:

1. کلیه کارکنان  شاغل در دانشگاه علوم پزشکی کاشان(رسمی، پیمانی، تبصره3، تبصره 4 ،شرکتی، طرحی، قراردادی، حق التدریس) می ­توانند دراین المپیاد شرکت نمایند.

2. داشتن کارت بیمه ورزشی برای کلیه افراد مشارکت کننده الزامی می باشد.

3. هر نفر می تواند فقط در یک رشته ورزشی شرکت نماید.

4. شرکت کنندگان باید سلامت کامل جسمی داشته و ممنوعیت ورزشی نداشته باشند.

5. به مقام های اول تا سوم گواهی قهرمانی (همراه با امتیازمقام ورزشی مسابقات درون دانشگاهی در ارزیابی عملکرد ورزشی سالانه کارکنان) و جوایز نقدی اهدا خواهد شد.

6. ورودی شرکت در مسابقات به ازای هر نفر 200،000 ریال می باشد.

نکته: کلیه واحدها می ­توانند جهت افزایش مشارکت کارکنانبا حضور نماینده اداره تربیت بدنی، در واحد خود اقدام به برگزاری مسابقات ورودی المپیاد نموده و به کلیه افراد توسط مسئول محترم واحد مربوطه احکام قهرمانی اهدا نمایند. قابل ذکر است احکام مذکور جهت کسب امتیاز مسابقات در ارزیابی عملکرد ورزشی سالانه کارکنان مورد تایید تربیت بدنی دانشگاه خواهد بود.

1. به کلیه افراد مشارکت کننده در المپیاد تقدیر نامه اهدا خواهد گردید.

2. شرکت کنندگان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نماینده ورزشی واحد خود مراجعه و یا با کارشناسان ورزش کارکنان دانشگاه (خانم آریایی 09120798994 و یا آقای رضازاده 09133617455) تماس حاصل نمایند.

توجه: آخرین مهلت ثبت نام و واریز وجه ورودی مسابقات 14/07/1400 می باشد.

مشاهده مقررات فنی اولین المپیاد ورزشی درون دانشگاهی کارکنان(خانم) دانشگاه علوم پزشکی کاشان تابستان 1400

مشاهده مقررات فنی اولین المپیاد ورزشی درون دانشگاهی کارکنان(آقا) دانشگاه علوم پزشکی کاشان تابستان 1400