• 1398/12/21 - 15:40
  • /Z6Lj

قدردانی آیت الله نمازی از تلاش‌های مجاهدانه پرستاران و جامعه پزشکی کاشان

امام جمعه و نماینده ولی فقیه در کاشان با صدور پیامی از تلاش‌های مجاهدانه پرستاران و جامعه پزشکی کاشان قدردانی کرد...

آیت‌الله عبدالنبی نمازی با صدور پیامی که یک نسخه از آن برای خبرگزاری رسا، ارسال شد، گفت: اینجانب از تلاش‌ها و مجاهدت‌های دست اندرکاران سلامت جامعه که در پیشگیری از ویروس کرونا و درمان مبتلایان به آن شبانه روز متحمل زحمات فراوان شده و می‌شوند تقدیر و تشکر می‌کنم.

متن کامل پیام آیت الله نمازی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اینجانب از تلاش‌ها و مجاهدت‌های دست اندرکاران سلامت جامعه، کادر پزشکی بیمارستانها، پزشکان و پرستاران عزیز به‌خصوص وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونین محترم که در پیشگیری از ویروس کرونا و درمان مبتلایان به آن شبانه روز متحمل زحمات فراوان شده و می‌شوند تقدیر و تشکر می‌کنم.

مسلّم در پیشگاه الهی مأجورید بدون تردید علاوه بر مراعات نکات بهداشتی دعا و توسل به پیشگاه حضرت جل و علا و ائمه معصومین علیهم‌السلام در بهبود وضع موجود بسیار مؤثر خواهد بود.

از خداوند رحمان و رحیم می‌خواهم به جان باختگان علو درجات و به بیماران شفای عاجل و کامل عنایت فرماید.

عبدالنبی نمازی

نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان